FAQ - få svar på dit spørgsmål

Først læser du websitet igennem, hvor du bl.a. kan vælge forskellige profilbrædder og størrelser.

Derefter kontakter du os, og vi vil besøge dig (der hvor du ønsker det opstillet) og få en uforpligtende samtale om mulighederne.

Selvfølgelig kan du det. Vi har et Cubehouse stående ved en af de smukkeste golfklubber i Danmark. Aftal et møde med os i Jels (6630 Rødding), så gennemgår vi Cubehouset og mulighederne sammen.

De nye byggeregler giver dig mulighed for at bygge op til 35m2 uden tilladelse, dog må du kun bebygge 25% af din grund. Så du skal ikke søge om lov til at opføre et Danish Cubehouse.

Ja. De profilbrædder vi har vist på sitet er dem du kan vælge mellem til standardpriser. Vi har dog mulighed for at lave præcis den profil du ønsker til en lille merpris. Det kunne f.eks. være den du har i sommerhuset, hvis de to huse skal passe sammen.

Som udgangspunkt er et Danish Cubehouse ikke malet. Vi kan male det i præcis den farve du ønsker. Eller du kan male det selv.

Ja, udgangspunktet for det billigste Danish Cubehouse er faktisk at du bygger det selv. Dog vil vi anbefale at du har en tømrer eller meget handy gør-det-selv mand ved din side. Eller er det selv. Dog er det kun modellen uden isolering og el der kan bygges som selv-byg.

Nej. Det er enten/eller. Dog kan du selv lave fundamentet den skal stå på. Det er betonpæle gravet 90 cm ned i jorden. De skal være i vater, da Cubehouset “svæver” på pælene.

Ja, den kan blive så lang som du ønsker, så længe du holder dig under 35m2. Grundmodellen starter ved 3,00 m og slutter ved 4,20 m. Det er den japanske byggestil med rammerne, der umuliggører en bredere konstruktion. Tilgængæld kan den laves længere.

Ja, det kan det, der skal du vælge at tilkøbe isoleringspakken. Ønsker du mere plads, men kan lide Cubeformen er det muligt at bygge de enkelte cuber sammen med en lille mellemgang, således kan du udvide dit sommerhus efter behov.

Vi leverer et cubehouse, hvori der intet er indvendigt. Vi kan dog godt hjælpe dig med at isætte både køkken og bad, hvis du ønsker det. Vi har bare ikke nogen fast pris på det. Det afhænger af hvilke leverandører af køkken og bad du vil benytte.

Nej. Men du kan få det beklædt det med andet materiale, eksempelvis gipsplader eller et flot trægulv. Det vælger du selv. Og derefter fremsender vi tilbud.

Vi ser i øjeblikket på muligheden for at lave det med en foldedørsløsning, så hele døren kan åbnes op. Vi håber at finde løsningen. Det afhænger af om den kan åbnes og især låses udefra.

Som udgangspunkt er det et anneks. Derfor er pladsen og indretningsmulighederne alfa omega. Ved at lave selve vinduespartiet som indgangsdør sparer vi næsten 1m2 plads indvendig. Som du kan bruge til andet end plads til en dør.

Som udgangspunkt vil vi helst levere den samlet på en blokvogn. For at sikre at det kan lade sig gøre besøger vi dig netop med henblik på den mulighed. Vi har også bygget dem på stedet. Så skal du regne med det tager omkring 6 arbejdsdage. Dog ikke lige efter hinanden, da der er en del målearbejde, for vi kan bestille eksempelvis taget i den rigtige størrelse.

Ja, værkstedet de bliver bygget på ligger i Jels, ca. 15 minutter fra Kolding. De bliver bygget af Tømrermester Dennis Bruhn, der også er medejer af Danish Cubehouse. Og alle materialer købes i Danmark, af danske leverandører.

Ja, der er forskellige muligheder for at få mere lys ind. Specielt i det lidt større modeller er det en fordel. Vi har en model med det store glas vindue i begge ender. Og det er også muligt at placere vinduer/døre i sider på op til 124 cm i bredden.

Selvfølgelig. send os blot en email med dit spørgsmål, så svarer vi dig direkte info@danishcubehouse.dk